Atenció a la diversitat

20 nov.

El Projecte Eines parteix de la concepció bàsica que l’atenció a la diversitat de l’alumnat es basa en el conjunt d’estratègies i instruments que posa en marxa el professorat per potenciar que cada alumne pugui desenvolupar al màxim les seves potencialitats. D’aquesta manera, entenem que:

a)         Els materials que es proposen han de servir tant per als alumnes amb un alt rendiment com per a aquells que, per la raó que sigui, mostren un desenvolupament més lent.

b)         Tant els uns com els altres han de desenvolupar les seves competències d’una manera sistemàtica i voluntariosa. Això implica que tot el que hem proposat més amunt serveixi per a tots els alumnes, encara que se’n facin adaptacions metodològiques o d’objectius. És a dir, les idees força del projecte no són adaptables: tots els alumnes han d’escriure i de reescriure, tots s’han d’expressar oralment, tots han d’arribar a entendre com s’ho fan per llegir, tots han d’acostar-se a la gramàtica i apropiar-se-la en la mesura necessària per millorar la seva competència…

+ Llegir més

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: