Coordinadors

Joan Busquets

Joan Busquets Gasulla (Martorell, 1949) Llicenciat en Pedagogia i doctor en Ciències de l’Educació (Didàctica de la Llengua i la Literatura). Tesi doctoral en línia: “La correcció dels errors al batxillerat. Una interacció escrita”.

Catedràtic de Llengua Catalana i Literatura de Secundària. Professor de Llengua Catalana i Literatura en l’Institut Escola del Treball de Barcelona.

Ha estat membre del grup de recerca GRERLI (Grup d’Estudi del Repertori Lingüístic) de l’ICE de la Universitat de Barcelona, on ha participat en estudis relacionats amb la didàctica de la llengua.

Ha estat coordinador del grup de treball «La competència comunicativa: metodologies i instruments per als equips docents» de l’ICE de la UB. També ha impartit cursos de formació per al professorat relacionats amb la didàctica de la llengua.

 

 

Joan Marc Ramos

Joan Marc Ramos (Barcelona, 1970) Llicenciat en Filologia Catalana per la    Univesitat Autònoma de Barcelona Doctor en Ciències de l’Educació (Didàctica de  la Llengua i la Literatura) per la Universitat de Barcelona.

La seva tesi doctoral «El Gènere literari com a eix vertebrador del desenvolupament de la formació literària dels alumnes de Secundària» es pot consultar en línia.

Professor de llengua catalana i literatura a l’IES Premià de Mar. Membre del grup de recerca consolidat FRAC (Formació Receptora Anàlisi de
Competències) de la UB. Llicència d’estudis retribuïda: «Gestos professionals per fomentar gestos lectors efectius».

Membre del grup ARA (Aplicació de la Recerca a l’Aula) de l’ICE de la UB, que ha portat a terme el treball col·lectiu «Enfilem les competències». Té diverses publicacions sorgides d’aquestes recerques, participacions en congressos.

Ha estat formador de professorat a la Facultat de Ciències de l’Educació i en cursos de formació contínua.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: